Verzenden en bezorgen

Om uw nieuwe vintage meubels bij u thuis te krijgen zijn er drie mogelijkheden:

Optie 1: Ophalen in de werkplaats

Indien u het artikel wilt komen ophalen in de werkplaats, dan zijn hier uiteraard geen kosten aan verbonden. Neemt u na het bestellen even contact op voor een afspraak, dan staat u nooit voor een dichte deur.

Bij het afrekenen kiest u onder "Verzenden, bezorgen of afhalen" de optie "Ophalen, geen verzendkosten".

Optie 2: Verzending per post of via een transporteur

Indien mogelijk verzenden wij per post. De kosten hiervoor bedragen €6,75 per pakket. Wij combineren zoveel mogelijk artikelen in een pakket. Wij verzenden onze pakketten op maandag en donderdag.

Voor grote en/of zware meubels maken wij voor verzending gebruik van een transporteur. De kosten hiervoor bedragen €275 per artikel. Let op: meestal is bezorging door ons dan voordeliger. Kiest u in dat geval voor de optie bezorgen

Bij het afrekenen kiest u onder "Verzenden, bezorgen of afhalen" de optie "Verzenden".

Optie 3: Bezorgen

Indien een artikel te groot of te zwaar is om per post te kunnen versturen en ophalen is voor u geen optie, dan kunnen wij dit komen bezorgen.

De kosten voor bezorging door Heppiehout bedragen €0,35 per gereden kilometer op basis van de route van onze werkplaats naar uw bezorglocatie en terug in Google-maps. Na uw bestelling zal Heppiehout contact met u opnemen voor een prijsopgave en het maken van een afspraak. Betaling van de bezorgkosten kan vooraf middels een factuur of aan de deur (contant of per PIN) onder afgifte van een factuur. Uiteraard helpt de bezorger even sjouwen. (Maximaal naar de derde verdieping indien er geen lift beschikbaar is.)

Bij het afrekenen kiest u onder "Verzenden, bezorgen of afhalen" de optie "Bezorgen". Er worden dan nog geen bezorgkosten in rekening gebracht.

© 2018 - 2019 Heppiehout.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel